Dani Olmo na korak od Milana!

Milan je Dinamu poslao ponudu za Danija Olma, barata se cifrom od 30 milijuna eura! Pregovori su u tijeku...

Zvonimir Boban i njegov Milan žele Olma i velika je vjerojatnost da će se to dogoditi. Inače, o Milanu i Olmu špekuliralo se i ovoga ljeta, ali tada do transfera nije došlo. Tada je Olmo bio najbolji igrač mlade španjolske reprezentacije koja je osvojila naslov prvaka Europe, možda je tada Boban mislio da još nije vrijeme da ga dovede u Serie A.

Prema našim saznanjima Dinamu odgovara ponuda i za tu spreman je pustiti španjolskog reprezentativca, ali čeka se potvrda i Olmove strane. U ovom poslu modri klub želi ostati maksimalno korektan i neće siliti Olma da ode u neki klub u koji ne želi. Međutim, koliko smo uspjeli saznati i strana Danija Olma, kao i igrač žele u Milan, tako da bi posao trebao vrlo brzo biti zgotovljen. Konačno, danas smo nazvali Olmovog menadžera Andyja Barru koji je u Barceloni.

- Zasada ne bih ništa komentirao...

Dakle, i to je komentar. Barra ništa nije demantirao, sve je jasno, Olmo bi trebao postati novi igrač Milana. Naravno, znate kako je to u transferima, dok se ne dogodi, nije gotovo. Ima tu dosta radnji, koje se u menadžerskom žargonu zovu 'vezane radnje'. Pregovora se o bonusima, broju odigranih utakmica, postocima od slijedećih transfera, plaći igrača... Dok je tako, ne može se napisati da je Olmo sto posto novi igrač Milana, ali priča je zaista blizu konačne realizacije.

Sasvim je normalno da se Olmu sviđa odlazak u Milan, veliki klub koji trenutačno jest u krizi, ali sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem postoji vizija da se opet stvori klub koji će biti slavan kao u vremenima kad su oni igrali. U toj priči poznati dvojac vidi i Olma, teba im takav igrač, jedan od najboljih mladih igrača Europe. S druge strane, Milan je velika prilika za Olma, zahvaljujući svojoj nogometnoj kvaliteti može postati jedan od ključnih igrača kluba koji se želi vratiti na staze stare slave. Olmo sigurno na San Siru ne može izgubiti, a ne može niti Milan, jer se pretpostavlja da će cijena Olma rasti s godinama.

Dinamo također može biti presretan, prodajom Olma u Milan napravio bi svoj daleko najveći transfer u povijesti. Blagajna bi bila puna do vrha, odšteta od 30 milijuna eura je zaista fantastična. Čak bi u Dinamu nakon svega mogli kazati; 'bolje sam se udala, nego što sam se nadala'. Jer ta priča o transferu Olma se rastegla, izgledalo je jako, jako komplicirana, a sad će po svemu sudeći ispasti baš sjajno za sve, svi će biti sretni i zadovoljni, Dinamo, Olmo i naravno - Milan.

Dani je danas normalno trenirao u Rovinju, bio je iznimno dobro raspoložen, prišao nam je i pitao kako smo, mi smo uzvratili istim pitanjem, on se nasmijao i rekao,; super'. Dakle, to sve govori o tome kako razmišlja Dani. Tako će reprezentativac Furije, po svemu sudeći, zaigrati s legendarnim Zlatanom Ibrahimovićem, te reprezentativcem Hrvatske,  Antom Rebićem.

(Jutarnji.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji