Kluivert: Barca je klasa za Milan

Bivši holandski napadač, Patrik Kluivert, veruje da je Barcelona apsolutni favorit u meču sa Milanom u osmini finala Lige Šampiona.

Holanđanin koji je tokom karijere branio boje i Barcelone i Milana, istakao da su Katalonci izraziti favorit protiv „Rossonera“ u 1/8 finala LŠ.
„Barsa je na višem nivou. Favoriti su za osvajanje Lige Šampiona i čudo treba da se dogodi da ih Milan eliminiše.” rekao je Kluivert za “Mundo Deportivo”.
„Milan je dobar tim i sigurno se neće predati. Italijanska liga je jaka, ali Barca je mnogo jača. Milan je izgubio dva vrlo važna igrača, Ibrahimovića i Thiaga Silvu.
Sa druge strane Barca je sačuvala istu strukturu i pobednički tim kao kod Guardiole. Ništa se nije promenilo dolaskom Tita Vilanove. U stvari, način na koji igraju je čak isti kao i prve godine pod Rijkaardom, moje poslednje na Camp Nou.“ zaključio je Holanđanin.
Patrik Kluivert je iz tada šampiona Evrope, Ajaxa stigao u Milan 1997. godine ali je ostao na "San Siru" samo jednu sezonu. Nakon toga odlazi u Barselonu, gde ostaje šest sezona i za to vreme postiže 120 golova na 255 mečeva.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji