Oglasio se i Berluskoni: "Mozemo i bez Silve i Ibre"

Berluskoni je progovorio nakon nedelja ćutanja, a navijači su sigurno očekivali više. Uglavnom je pričao o opštim mestima, ono što je jasno rekao da velikih transfera nema.

"Nema ludog trošenja, devedesete su završene. Moramo da napravimo ekipu od mladih igrača, poput Barse. Moguće je igrati efikasan i zabavan fudbal i sa mladim igračima iz svoje škole. Ja se ne bojim za Milan, ne bi trebalo ni navijači"
, rekao je bivši italiijanski premijer.

Prema njegovim rečima Milan će se boriti za titulu, očekuje bolju sezonu nego prošlu kada su imali velike probleme sa povredama. Opravdao je poteze u prelaznom roku.

"Morao sam da prodam Ibru i Tijaga Silvu. Mislili smo na finansijski fer plej, doveli smo ekonomiju kluba u red za naredne tri četiri godine. Sačuvali smo 150 miliona evra"
, dodaje Berluskoni.

"Više nije moguće praviti stratosferinčne transfere u Italiji. Ti dani su završeni. Ali, pogledajte sadašnji Milan, imamo pet velikih igrača koje drugi nemaju Boatenga, Pata, Robinja, El Šaravija i Kasana
", smatra Berluskoni.

"Neće nam nedostajati Ibra, imamo odlične napadače. Što se Tijaga Silve tiče mislim da Aćerbi može da ga zameni na pravi način", smatra vlasnik Milana.

Investitori su dobrodošli.

"Svako ko hoće da uloži i pomogne, čekamo ga raširenih ruku. Milan je na prvom mestu", poruka je Berluskonija navijačima.
Noviji Stariji