Mourinho: "Znam šta Kaka želi"

Trener Real Madrida Jose Mourinho nije mogao da potvrdi da li će Brazilac Kaka napustiti klub ovoga leta ali je dodao da zna koje su želje veznog fudbalera.

Iako Mourinho nije želeo da govori konkretnije o Kakinom eventualnom prelasku u Milan ovoga leta, trener kraljevskog kluba bio je više nego jasan kada je istakao da zna kakve su želje Brazilca čime je aludirao na Kakinu nameru da promeni sredinu.

Milan je otpočeo pregovore sa svojim bišim igračem ali se na putu do transfera nalazi mnogo prepreka, pre svega u smislu Kakinog obeštećenja, nedeljne zarade i bonusa.

"Svestan sam da sve interesuje da li će Kaka ostati u klubu. Za sada to ne znam ni ja, ni klub, ni sam fudbaler. Ono što mogu da potvrdim jeste da su stvari između nas dvojice više nego jasne. Zna šta ja mislim i znam šta on hoće" rekao je Mourinjo.

Bivši trener Porta, Chelseaja i Intera potvrdio je da Kaka neće biti "odbačen" od strane kluba sve dok njegova budućnost ne bude u potpunosti razjašnjena.

Tako će Brazuilac putovati sa Realom na turneju po SAD a da li će se do kraja leta vratiti na "San Siro" znaće se do 31. avgusta do kada traje prelazni rok.
Noviji Stariji