Costacurta: Bilo bi odlično da se Kaka vrati

Nekadašnji defanzivac AC Milana, Alessandro Costacurta izjavio je kako je uveren da bi Kaka imao još mnogo toga da pokaže kada bi se vratio u redove Rossonera.

Brazilac nije uspeo da osigura mesto u startnih 11 prvaka Španije od kada je došao iz Milana na leto 2009. godine te se sve više govori o njegovom odlasku iz redova kraljevskog kluba.

"Voleo bih kada bi Milan ulagao u mlade igrače jer ima mnogo interesantnih mladih igrača. Bilo kako bilo, Kaka je Kaka. On je još uvek sjajan igrač. On je šampion koji još uvek ima mnogo toga da pruži", rekao je Costacurta za Sky Sport Italia dodavši:

"Nadajmo se da će se Kaka vratiti u Milan i da će još uvek biti sposoban da nas obraduje. Kaka nije igrao neko vreme tako da bi bilo dobro za njega da se vrati. Takođe bi bilo odlično za navijače Milana da se Kaka vrati, jer su u šoku zbog prodaje Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silve".

Agent sjajnog Brazilca je nedavno otkrio da su pregovori sa Milanom počeli, ali je i Adriano Galliani izjavio kako je skeptičan oko Kakinog povratka.
Noviji Stariji