Galliani: Prelazni rok za Milan je ZAVRŠEN

Adriano Galliani je izjavio kako je Mattia Destro bio samo njegova ideja i da je prelazni rok za Milan ZAVRŠEN.

Danas, 1.Jula 2012 je prvi dan prelaznog roka, ali prema rečima potpredsednika Milana Adriana Galliania u Milanu više neće biti kupovine novih fudbalera jer je tim za narednu sezonu kompletiran.

U Milanu su najavili da se očekuje bar još jedan novi igrač - defanzivni vezni koji bi igrao odmah ispred odbrane. Tračevi o mogućem pojačanju su bili nastavljeni.

"Mattia Destro? To je bila samo pretpostavka. Milan je već završio svoj prelazni rok," rekao danas je Galliani za Gazzetta dello Sport. Ipak, ove novine su nastavile da povezuju Milan sa igračima Genoe - Destro i Veloso iako je predsednik Genoe Preziosi izjavio kako nije moguć njihov prelazak u Milan.

Milan je za sada osigurao 5 novih igrača: Riccardo Montolivo i Bakaye Traore koji su došli kao slobodni igrači - oni su od danas zvanično igrači Milana, Gabriel će uskoro potpisati ugovor, čim dobije Portugalski pasoš, Francesco Acerbi i Kevin Constant će od sutra i zvanično biti Rossoneri. La Gazzetta dello Sport navodi kako Milan neće dovesti nijednog novog igrača sve dok neko ne napusti klub.

Prelazni rok verovatno nije završen jer je Galliani gospodar u laganju. Još uvek se sa sigurnošću ne može reći koga bi Milan eventualno doveo - ali jedno je sigurno, u Italiji niko ne veruje rečima Adriana Galliania.
Noviji Stariji