Trenutak koji cemo svi pamtiti!

Verujem da će se se većina od vas složiti da je ovaj trenutak sa slike detalj koji će presuditi i odlučiti šampiona za 2011/2012 sezonu.

Sigurno ste svi vi moji dragi rossoneri svesni da je naš voljeni tim daleko od svoje blistave igre koju je pružao godinama unazad. Ja sam svestan, da je ekipa jos 3-4 godine unazad spremna za velike promene. Međutim "Divna" uprava kluba već godinama nam daje samo prazna obećanja a od tih obećanja samo dobijamo mrvice. Može sad Allegri da se žali koliko hoće ali činjenica je da imamo loš tim, nema više te kreativnosti, tog napadačkog fudbala... Mi da imamo tim pa sad bi imali najmanje 10bodova više od Juventusa, sa svim krađama koje su nas zadesile ove sezone. I sigurno se onda nebi žalili na ovo i tražili iglu u plastu sena. A ovako mučimo se, počev od "Kupa Italije" preko "Serie A" do "Lige Šampiona".

Kako god morao sam da okačim ovu sliku i da napišem ovaj text jer su sada svi izgledi da ćemo zbog ovoga izgubiti skudeto, a Juventus tek što se iskopao iz druge lige na ovakav način otima nam skudeto. To je jedna velika sramota i ništa manje ovo nije nego što je bio "calciopoli" što se nas tiče. Juventus je na pragu osvajanja 28-mog skudeta i ako ih ima gde neka znaju da su nam na krađu oteli 19-ti skudeto, daleko su oni od "poštenog".

Prošlost ne možemo da promenimo, ali ovakve stvari treba pomenuti i reci istinu da se zna ko može mirno da spava a ko ne može. A pravda će kad tad naći pravi put do vrha, do tada nama vernim navijačima ostaje samo da se nadamo da će uprava isprazniti džepove i vratiti ACMilan na put stare slave.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji