Ibra i Robinho pune milanski kasu?

Italijanski mediji spekulišu da je Silvio Berlusconi presekao i tvrde da je spreman da proda Zltana Ibrahimovića, a sa njim i Brazilca Robinha, kako bi popunio budžet za obnovu tima za narednu sezonu.

Kako tvrdi „Corierre dello Sport“, Šveđanin bi ipak mogao da napusti Milan ovog leta i bude prodat u cilju prikuljanja novca potrebnog za nova pojačanja Rossonera.

Ibrahimović bi vrlo lako mogao da bude žrtvovan zajedno sa Brazilcem Robinhom, Berlusconi želi da rastereti budžet, smanji troškove i u klub dovede svežu krv.

Naime, italijanski gigant je u fazi tranizicije, klub napuštaju Nesta, Zambrotta, Van Bommel, Gattuso, Inzaghi, najverovatnije i Seedorf, tako da Rossoneri započinju novu eru koja bi mogla da krene bez Zlatana Ibrahimovića, najboljeg strelca Serije A u protekloj sezoni.

Zainteresovanih za usluge visokog Šveđanina ima na pretek. Manchester City, Real Madrid, pa i Chelsea mogli bi da iskoriste situaciju, premišljanje Berlusconija i u svoje redove dovedu ovog napadača.

Eventualnom prodajom Ibahimovića smirili bi se "zli duhovi" koji u poslednje vreme kolaju oko Rossonera u vidu navoda da Ibrahimović i Allegri nisu u najboljim odnosima.

Kao jedan od najplaćenijih igrača, uz Šveđanina, Brazilac Robinho bi, čini se, bio "kolateralna šteta"...
Noviji Stariji