Ambrosini: Ibra nije loš čovek

Iako se prethodnih nedelja uveliko pričalo da je Ibrahimovićevo ponašanje u Milanu nedopustivo i da utiče loše na ekipu, Massimo Ambrosini pružio je podršku Šveđaninu istakavši da je sjajan momak i da igrači imaju odličan odnos sa njim.

Mnogo bure izazivao je Zlatan Ibrahimović svojim izjavama i postupcima u prethodnih par meseci.

Od incidenata sa novinarima, sukoba sa trenerom pa čak i sa čelnicima kluba, sve to je dovelo do stvaranja slike da bi najbolje bilo da švedski reprezentativac napusti Milan.

Massimo Ambrosini stao je na stranu napadača "Rossonera" istakavši da stvari nisu onakve kako su predstavljene u poslednje vreme.

"Zlatana veoma poštujem zbog toga što je rođeni pobednik i dobar čovek. Njegovi putevi nisu uvek oni pravi ali svojim ponašanjem stimuliše čitavu ekipu" rekao je Ambrosini italijanskim medijima.

Veteran Milana ipak ne smatra da bi odlazak bilo kog igrača unazadio igru ekipe jer se kroz prošlost pokazalo da je italijanski tim uspevao da uspešno prevaziđe odlazak kvalitetnih pojedinaca.

"U skorijoj prošlosti ostajali smo bez dobitnika "zlatne lopte", bez Kake' i Shevchenka, ali je tim i nakon toga nastavljao da pobeđuje. Kao kapiten ekipe ponosno mogu da uđem u svlačionicu i da konstatujem da nas povezuje neraskidiva želja za uspehom" zaključio je Ambrosini.

Spekulacije o odlasku dvojice prvotimaca Milana sve su češće pa ostaje da se vidi da li će ekipa biti oslabljena odlaskom Ibrahimovića i Silve.
Noviji Stariji