Serija A - Juve ide na kratak put, Milan u Sijeni

Šampionat se nastavlja mečevima 35. kola. Juventus ide u komšiluk, u Novaru, Milan će u Sijenu. Eventualni kiks "Rosonera" bi verovatno značio kraj nade. Napolitanci u Rimu, Inter ima zicer protiv Ćezene.

Serija A ulazi u završnicu, Juve je sve bliže tituli.

Imaju tri boda prednosti, četiri kola do kraja i lakši raspored od Milana. "Bjankoneri" putuju u komšijsku Novaru, imaće uz sebe veliki broj navijača, nadaju se da bi mogli da imaju lakši posao nego u Ćezeni.

U isto vreme, u nedelju u popodnevnom terminu, Milan gostuje u Sijeni. "Rosoneri" su igrali slabo u poslednje vreme, praktično su poklonili prvo mesto rivalu, očekuje ih nimalo lak zadatak jer je Sijena naklonjena svom bivšem treneru Konteu.

Željko Brkić se seli na klupu, nakon kiksa protiv Bolonje.

Inter je vasksnuo, u borbi su za treću poziciju, čeka ih duel sa Ćezenom na "Meaci". Moraju da dobiju bez suspendovanog Dekija, a osluškivaće i druge rezultate.

Tačnije, čekaće u nedelju uveče rasplet u duelu  Udinezea i Lacija ekipa koje se takođe bore za treće mesto. U subotu uveče poslednja šansa za Romu da ostane u trci za Ligu šampiona. Na "Olimpiko" stiže Napoli, koji je bod iza Udinezea.

Videćemo i derbi Sicilije, koji nema neki rezultatski značaj, Leće će se približiti Seriji B, ako ne dobije Parmu. Tomović je najavljen u postavi.

Đenova mora da dobije u Bolonji, Janković ne igra zbog isključenja u prošlom kolu.

Fiorentina lakše diše nakon trijumfa u Rimu, putuju u Bergamo, Ljajić i Nastasić će igrati od početka.

Kaljari i Kjevo će se sudariti u meču za prestiž.
Noviji Stariji