Izjave nakom meca na Tardini

Silvio Berlusconi: "Odigrali smo dobar meč, uprkos tome što je dosta igrača povređeno.
Svi igrači su danas odigrali sjajnu partiju.
Allegri? On je trener koji je uvek važan, i on je kao dvanaesti igrač na terenu.
Barcelona? To je veliki tim koji uvek igra odlično, i u predstojećem dvomeču sa njima, mi ćemo pokazati svoju pravu snagu. Da bi pobedili Barcelonu, važno je da budemo taktički spremni.
Nadam se da ćemo u utorak uspeti da pobedimo, i da se plasiramo u finale Kupa Italije. Važno je da svi igrači budu spremni.
Zašto sam danas ovde? Zato što uskoro planiram da se vratim na poziciju predsednika kluba."

Massimiliano Allegri: "Igrali smo dobro, i mogli smo ranije da zaključimo meč, međutim to nije lako jer je ovo bilo veoma neugodno gostovanje. Penal je bio čist, a videli smo da Ibrahimović nije ometao igru kod gola Emanuelsona.
U utorak veče nas čeka težak meč, jer moramo da ostvarimo dobar rezultat kako bi prošli dalje. Prisustvo predsednika je uvek važno, i to je za nas dodatni stimulans da igramo bolje."

Urby Emanuelson: "Zadovoljan sam kako sam odigrao, i srećan sam zbog mog gola. Ovo je moj drugi gol, nakon onoga protiv Cesene. Ovo je bila važna utakmica, i ekipa je odigrala dobro. Sada moramo da razmišljamo o meču u Torinu protiv Juventusa.
Ibrahimović je sjajan igrač, i srećan sam što igram sa njim.
Boateng? "On je moj dobar prijatelj, i kada se on oporavi, Allegri će doneti odluku o tome ko će igrati."

Antonio Nocerino: "Ovakve utakmice su veoma teško, ali mi smo svesni naše prednosti. Po mom mišljenju odigrali smo vrlo dobar meč. Bili smo dobri, i znali smo da se izborimo sa pritiskom. Na vreme smo postigli gol, i u nastavku smo bili sigurni.
Barcelona? Mi možemo da igramo protiv bilo kojeg tima, međutim sada ne razmišljamo Barceloni, već smo fokusirani na meč protiv Juventusa u utorak. Naš cilj je da pobeđujemo, i to nam je prioritet."

Gianluca Zambrotta: "Prošlo je dva meseca od kada sam poslednji put igrao. Ovo je bio važan meč, koji smo morali da dobijemo kako bi održali prednost na tabeli. Zadovoljan sam kako sam odigrao, i kako je uopšte tim igrao. Sada razmišljamo o teškom meču protiv Juventusa u utorak."
Noviji Stariji