Bravo, Benevento!

Ekipa koja kao debitant prvi put ove sezone nastupa u prvoj italijanskoj ligi, uspela je osvojiti prvi bod u Seriji A u svojoj istoriji!

I to, na kakav način, golom golmana u nadoknadi vremena protiv Milana!

Benevento je danas kao najgora ekipa u ligi, sa 14 poraza i bez ijednog osvojenog boda ugostio Milan u utakmici 15. kola Serije A. Rossoneri nisu briljirali pod novim trenerom Gennarom Gattusom ali su prvi poveli golom Bonaventure u 38. minutu što je bio i jedini gol u prvom poluvremenu.

U nastavku je Benevento izjednačio na 1:1 golom Puscasa u 50. minutu utakmice, ali je samo sedam minuta kasnije Nikola Kalinić svojim četvrtim golom ponovo doveo Milan u vođstvo. Ali tu nije bio kraj, Romagnoli je dobio drugi žuti karton i Milan je ostao sa igračem manje, dvadeset minuta pre kraja. Benevento je napadao i u 95. minutu postigao izjednačujući gol posle slobodnog udarca, golman Brignoli je otišao napred i pogodio glavom - 2:2!

Možemo samo da čestitamo ekipi Beneventa na osvojenom prvom bodu u Seriji A. Milan je odigrao ispod svih očekivanja i nije zaslužio pobedu na ovoj utakmici.

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji