Gattuso zakukao: Bolje da su nas noževima izboli

Trener Milana ljut na sudiju, kaže da ovaj tim može mnogo.

Kakav je bio na terenu, takav je i pokraj njega. Temperamentan. I više od toga. Otud ne čudi što je Gennaro Gattuso maltene zakukao posle remija Milana na gostovanju Beneventu (2:2).

„Bolje da su nas noževima izboli, nego što smo primili ovakav gol. I to od golmana“, samo što ne zaplače novi trener Rossonera posle susreta sa ekipom koja do danas nije osvojila ni bod.

A ovaj prvi je uzela tako što je golman Alberto Brignoli u četvrtom minutu nadoknade vremena zaplivao kroz vazduh i pogodio dalji ugao kolege Gianluigija Donnarumme.

„Ne znam šta da kažem. Ovo baš boli. Mučili smo se u završnih 15 minuta, na kraju primili takav gol da nam se svi smeju. Nikad mi se nije desilo da moj tim primi gol od suparničkog golmana. Ovo mi je bila prva utakmica na klupi Milana, za koji sam igrao i pobeđivao godinama. Pomislio sam da smo pobedili, a umesto toga kažnjeni smo posle naivnog prekršaja Ignazia Abatea. Na sudiju sam ljut, jer je prethodno svirao faul i Kaliniću, a on nije postojao“, uverava popularni Rino.

Poređenja radi, Benevento je letos u pojačanja uložio oko 20.000.000 evra. Klub sa San Sira čak 220.000.000 evra. Ništa to ne valja. Milan je tek sedmi na tabeli Serije A.

„Danas smo mogli da napadamo na različite načine, ali smo birali pogrešnja rešenja. Vidim da je moja ekipa organizovana, međutim, to nije dovoljno. Na osnovu duha koji ovaj tim oseduje i želje kakvu demonstrira na terenu uveren sam da može nešto dobro da se napravi od nje. Danas je moj tim podneo žrtvu. Da bi se stvari poboljšale moramo da shvatimo zbog čega nam se ovo dešava. A dešava nam se zato što sami tražimo nevolju. Moramo da poboljšamo psihološki aspekt. Trenutno smo umorni. Igrači su očajni“, dodao je Gennaro Gattuso, naslednik Vincenza Montelle na klupi Milana.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji