Direktan crveni Joviću, Milan izgubio u Monci!

Srpski fudbaler Luka Jović dobio je direktan crveni karton u meču Monze i Milana, koji su njegovi rossoneri izgubili sa 4:2, u 24. kolu Serije A.


Igrao se 52. minut, Milan je gubio sa 2:0, a Jović je zamahnuo da udari protivničkog igrača Armanda Ica, posle prethodnog koškanja zbog kojeg ih je sudija i opomenuo.


Prethodno, Monza je već iznenađujuće vodila protiv roso-nera sa 2:0, pogocima Pesine u 45. minutu iz penala, pa Danija Mote u šestom minutu nadoknade prvog poluvremena.


Milan nije primio dva gola u prvom poluvremenu od septembarskog meča sa Interom, a sada je penal skrivio Malick Thiaw baš na Moti. Matteo Pesina je sigurno izveo penal, sačekao je da Maignan padne.


Peti poraz Milana, koji je treći sa 52 boda, dva manje od Juventusa i 11 manje od Intera, dok je Monza 11. sa 33 boda.


Drugi gol pao je posle kontre, Kolpani je odradio veliki posao kada je oduzeo loptu Bennaceru i potom je proturio kroz noge Thiaw, a Motta je pogodio gornji levi ugao udarcem sa 12 metara.


Nisu Milanezi odustali uprkos Jovićevom crvenom kartonu, a u 65. minutu Pulišić je glavom prebacio loptu u srce šesnaesterca, a tamo ju je sačekao Giroud i pogodio je gol.


Posle nekoliko propuštenih poluprilika i malo rizika na suprotnoj strani terena, Milan stiže do izjednačenja u 88. minutu – Pulišić je zalomio zdesna nalevo i zakucao loptu u dalji ugao, u malu mrežu.


I taman kada se činilo da bi Milan mogao i do sva tri boda, pao je gol na drugoj strani – strelac Varen Bondo u 90. minutu, udarac sa ivice kaznenog prostora u levi ugao, veoma precizno.


Za kraj, u petom minutu nadoknade, Colombo potvrđuje pobedu Monze.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji