MILAN MOĆAN KAO NEKAD! ZGAZILI SASSUOLO ZA ŠAMPIONSKU TITULU ČEKANU 11 GODINA! Navijači napravili SPEKTAKL u Ređo Emiliji (VIDEO)

Fudbaleri Milana osvojili su titulu Serije A nakon 11 godina.


„Rossoneri“ su posle pobede protiv Sassuola 3:0 u poslednjem kolu Serije A obezbedili titulu šampiona Italije.


Ovo je njihova prva titula nakon 11 godina, kojom su prekinuli dugogodišnju dominaciju Juventusa, a na tronu su „nasledili“ ekipu Intera.


Navijači Milana nisu dugo čekali na potvrdu titule. Njihov tim je poveo u 17. minutu, a strelac je bio Oliviera Girouda koji je i u 32. minutu bio precizan za vođstvo Milana od 2:0.


Franck Kessie je postavio konačan rezultat golom već u 36. minutu. Drugo mesto je zauzeo Inter koji je u poslednjem kolu pobedio Sampdorju rezultatom 3:0.


Izabranici Stefana Piolija su neverovatnom serijom od 15 mečeva bez poraza osvojili "Scudetto".


Sedmostruki prvak Evrope podsetio na nekada slavne dane, a u Ređo Emiliji je imao ogromnu podršku navijača. Takva atmosfera odavno se ne pamti na Apeninskom poluostrvu!


Fudbaleri Milana su se potrudili da sve nedoumice vrlo brzo razreše, tako da je šampionsko slavlje počelo još tokom prvog poluvremena, a nakon sudijskog zvižduka usledilo je veliko slavlje i navijači su sišli na teren da proslave osvajanje titule sa igračima.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji