MILAN SASTAVLJA MOĆAN TIM! Bombarder iz "provincije" je meta!

Proteklo kolo Serije A obeležio je sjajan gol igrača Atalante, Ruslana Malinovskyiog protiv Juventusa kojim je doneo bod svom timu.


Ukrajinski fudbaler već nekoliko sezona, sa velikim uspehom, igra za klub iz Bergama, a trener Gasperini ima veliko poverenje u njega. Jedan je  od ključnih fudbalera Atalante ove sezone, postigao je šest golova i dodao dve asistencije, ipak teško je verovati da ćemo ga i naredne sezone gledati u plavo-crnom dresu člana Serije A.


Malinovskyiom ugovor sa Atalantom ističe 2023. godine, a dvadestosmogodišnji veznjak spreman je za transfer u neki od najvećih klubova u Italiji.


Proteklog leta govorilo se da su oba milanska velikana zaintereosvana za Ukrajinca, a prema poslednjim informacijama iz Italije Milan je trenutno glavni favorit za potpis fudbalera sa razornim udarcem.


Malinovskyi bi bio veliko pojačanje za vezni red Milana i moguće, poslednja puzla u šampionskoj slagalici Stefana Piolija.



Njegova vrednost se procenjuje na 30 miliona evra, ali je za očekivati da će Atalanta želeti da zaradi više od tog iznosa za njegov transfer.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji