Pioli: Bili su bolji

Trener Porta Konseisao insistira da je Porto zaslužio daleko ubedljiviju pobedu od 1:0 protiv Milana u trećem kolu grupne faze Ligi šampiona.


Kao bivšeg fudbalera Intera, takođe i Lazia i Parme, dodatno ga je obradovala pobeda protiv Rossonera.


„Moram da pohvalim svoj tim, odigrali smo izvanrednu utakmicu. Mislim da je ovo prvi put da Milan ove sezone nije uspeo da postigne gol što mnogo govori. Ipak, nismo bili savršeni, jer smo po prikazanoj igri zaslužili da pobedimo sa daleko većom razlikom od samo 1:0„, kazao je Konseisao.


Njegov kolega Stefano Pioli priznao je da je domaći tim bio bolji.


„Naša igra nije bila na nivou. Nismo dobro počeli, niti završili. Nismo držali loptu i nismo stvorili dovoljno prilika. Porto je bio bolji od nas. Bili su oštriji, precizniji, imali su veći intenzitet od nas„, rekao je trener Milana.


RosSoneri su pretrpeli treći uzastopni poraz u Ligi šampiona, ali su za razliku od meča sa Atletikom ovog puta zaslužili da izgube.


Atalanta je prošle sezone bila u sličnoj situaciji, imala je tri poraza na startu, ali je uspela da osvoji drugo mesto u grupi i prođe u nokaut fazu. I to baš zajedno sa Liverpoolom.


„Moramo da verujemo. Lakše je reći nego učiniti, ali druga dva tima su četiri boda ispred nas. Nažalost, ovo je bila utakmica koju zaista nismo trebali da igramo ovako loše, ali moramo da nastavimo„, dodao je Stefano Pioli.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji