Milan zainteresovan za trojicu igrača Čelsija

Fudbalski klub Milan zainteresovan je za trojicu igrača Čelsija i pokušaće da ih dovede u ljetnjem prelaznom roku. Kako je danas prenio Skaj Italija, u milanskom klubu zainteresovani su za Olivijea Žirua, Hakima Ziješa i Tijemua Bakajoka.


Skaj Italija prenio je da je menadžer Žirua već postigao dogovor sa Milanom o dvogodišnjem ugovoru, uz platu 3,5 miliona eura po sezoni i bonuse.


Milan traži zamjenu za Hakana Čalhanoglua, koji je početkom nedjelje prešao u redove velikog rivala Intera, pa će pokušati da dovede Ziješa. Takođe, na toj poziciji u Milanu su zainteresovani i za igrača Atletiko Madrida Tomasa Lemara, Hamesa Rodrigesa iz Evertona i Džengiza Undera iz Lestera.


Bakajoko nije igrao za Čelsi od 2018. godine, a njegov ugovor ističe na kraju sljedeće sezone. Sezonu 2018/2019 proveo je na pozajmici u Milanu, prije nego što je igrao za Monako i Napoli, takođe na pozajmicama.


Milan bi želio da ga dovede kao zamjenu za Sualiha Mejtea, koji se vratio u Torino poslije šestomjesečne pozajmice.


Čelsi je u ovom prelaznom roku već prodao Milanu Fikajoa Tomorija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u milanskom klubu.


(Beta.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji