Ibrahimović se rasplakao pred novinarima! Ovo pitanje je pogodilo Zlatana, nije uspeo da sakrije SUZE!

Nakon pet godina pauze fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović je rešio da se vrati u nacionalni tim i pomogne reprezentaciji Švedske da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru.


Iako je Ibrahimović poznat kao veliki profesinalac, koji retko pokazuje emocije, njegovo prvo obraćanje po dolasku u reprezentaciju nije moglo da prođe bez suza.


Iskusni napadač nije krio koliko mu znači što će ponovo da obuče dres reprezentacije, a na pitanje novinara o tome kako je porodica primila vest o povratku u nacionalni tim, Zlatan nije uspeo da suzdrži emocije.


- Stalno ste u "balonu" zatvoreni, što znači da ne možete da vidite nijednog člana porodice!, počeo je Ibrahimović, koji se potom prisetio kratkotrajnog susreta sa sinovima, Maksimilijanom (14 godina) i Vinsentom (12). - Mali Vinsent je plakao kada sam ga napustio, izgovorio je Zlatan i onda prekrio lice rukama da se ne vide suze.


Međutim, evidentno je bilo da se rasplakao.


Inače, zbog situacije sa korona virusom svi svi fudbaleri švedskog nacionalnog tima su u karantinu i ne mogu da viđaju porodice, a "Ibri" je to posebno teško jer je od supruge i dece već mesecima odvojen pošto su oni u Švedskoj, a on u Italiji, kao član Milana. Kratkotrajan susret sa sinovima, pa novo razdvajanje - teško je pao čuvenom golgeteru.


Podsetimo, Ibrahimović (39) se bio povukao iz reprezentacije posle Evropskog prvenstva 2016. godine, a za Švedsku je nastupao na 112 utakmica i postigao 62 gola.


Sada se vratio i igraće za nacionalni tim u mundijalskim kvalifikacijama - najpre protiv Gruzije u četvrtak, a onda tri dana kasnije protiv selekcije tzv. "Kosova", pre nego što usledi prijateljski meč sa Estonijom.


(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji