ZVANIČNO: Milan dobio prvo pojačanje

 Jedna od tri prioritetne pozicije pred početak prelaznog roka za Milan je bila pozicija zadnjeg veznog igrača gde je dovedeno pojačanje.


Slavni klub je uspeo da ugovori transfer fudbalera Torina Sualiha Meitea. Radi se od 26-godišnjem zadnjem veznom koji je statistički jedan od boljih u Seriji A.


Statistički podaci kažu da je uz Benasera i De Pola bio jedini igrač u Seriji A koji je u prethodne tri sezone Serije A imao 60 presečenih pasova i 100 driblinga.


Takođe, u mnogim statističkim kategorijama poput pas igre i duel igre je među desetak najboljih vezista u ligi…



Milan je sa Torinom ugovorio pozajmicu vrednu 1.000.000 evra uz opciju otkupa na leto za dodatnih 7.000.000 evra plus 1.000.000 evra kroz bonuse.


S obzirom na to da je Milanu propao posao sa dovođenjem Bubakarija Sumarea iz Lila koji je bio preskup i Emanuela Konea iz Tuluza koga je na kraju ugrabila Borusija Menhengladbah, ugrabljen je Meite kao opcija C.


Verovatno je Meite ponajmanje zvučan i atraktivan fudbaler od gore navedenih, ali se već ispostavilo da je Stefano Pioli od nekih anonimusa (Hauge, Saelmakers…) izvukao apsolutni maksimum što bi mogao biti slučaj i sa Meiteom.


(Meridianbetsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji