KUP ITALIJE: Inter golom u nadoknadi do polufinala

Inter je savladao Milan u četvrtfinalu Kupa Italije 2:1. Iako je početak meča pripao Milanezima, na kraju su se radovali "neroazuri. 


Šveđanin je postigao gol u 31. minutu. Fantastično je šutirao, a Samir Handanovič nije imao nikakve šanse da zaustavi loptu. 


Mogao je Inter da izjednači pre poluvremena, Sančez i Brozović su imali šanse, ali nisu uspeli da savladaju golmana Milana. 


Pred samo poluvreme usledila je žučna rasprava Romelu Lukakua i Ibrahimovića koja se graničila sa pokušajem fizičkog nasrtaja, a na kraju su obojica dobili žute kartone.


Šveđanin je u 58. minutu srušio Aleksandra Kolarova, a start nad našim fudbalerom koštao ga je drugog žutog kartona i isključenja. 


U 69. minutu usledio je start nad Nikolom Barelom u šesnaestercu, nakon pregleda VAR snimka usledio je penal. Lukaku donosi izjednačenje sa bele tačke dva minuta kasnije. 


Junak utakmice jeste Kristijan Eriksen. Danac je postigao fenomenalan gol u nadoknadi vremena, odličan slobodnjak.  Inter okreće rezulta na 2:1 u osmom minutu nadoknade. 


(Novosti.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji