OVO NA SLICI JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ I SADA JE UZDRMAO BALKAN Fudbaler podelio fotografiju sa naših prostora, a KOMENTARI ne prestaju

Balkanski koreni Zlatana Ibrahimovića od ranije su poznati, a da je rodom s ovih prostora napadač je posvedočio jednom objavom na društvenim mrežama.


Jedan od najboljih napadača u ovom veku rođen je u Malmeu, ali je njegov otac Šefik poreklom iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka Gravić je iz sela Prkos, u Hrvatskoj.


Zlatan je objavio fotografiju na kojoj kao dečak pozira uz dedu.


- Balkanski koreni, napisao je Ibrahimović uz fotografiju.


Nedugo nakon njegove objave krenula su nagađanja da li je na fotografiji očev ili s majčin otac, a kako prenose mediji, a sudeći po narodnoj nošnji, to mu je deda s majčine strane i fotografija je verovatno nastala u okolini Zadra.


Ibrahimović je pre nekoliko godina završio reprezentativnu karijeru, a za Švedsku je odigrao 116 utakmica i postigao 62 pogotka, a nedavno su krenule spekulacije da bi mogao da se vrati u nacionalni tim.


Inače, Šveđanin iako je na pragu pete decenije igra vrhunski fudbal, a ove sezone je za Milan, koji je na čelu Serije A, postigao devet golova na isto toliko utakmica, uz dve asistencije.


(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji