Tajna večera Zlatana Ibrahimovića i Dilette Leotte na Sardiniji: Čuvali im stražu u privatnim odajama

Italijanski magazin "Chi" piše da između fudbalera i voditeljke ima nešto više od prijateljstva.

Italijanski mediji ponovo pišu o aferi Dilette Leotte i Zlatana Ibrahimovića. Naime, kako prenosi magazin "Chi", dobro upućen u tabloidne tračeve o poznatima u Italiji, između fudbalera Milana i voditeljke Serije A postoji nešto više od prijateljstva.

Dileta je nedavno raskinula vezu sa poznatim italijanskim bokserom Danieleom Scardinom, a razlog je navodno upravo Zlatan Ibrahimović.

Fudbaler i voditeljka su počeli druženje posle zajedničke marketinške akcije, nakon čega se među njima očigledno stvorilo nešto više od prijateljstva.

Tako su nedavno viđeni na večeri sa još nekoliko prijatelja, da se ne bi posumnjalo da među njima postoji nešto, ali su ih naredni potezi dodatno razotkrili.

Naime, Diletta Leotta je doputovala na Sardiniju na odmor, a ubrzo je za njom stigao i Ibrahimović. Mediji u Italiji uspeli su da saznaju da su imali zajedničku večeru u lokalnom restoranu, samo za njih, iza zatvorenih vrata.

Bodigardovi su čuvali ulaz i sprečavali bilo koga da uđe u "privatne odaje" u kojima su bili Ibrahimović i Diletta Leotta.

Iako je nedavno Ibrahimović imao odmor sa porodicom, gde su na jahti bili njegova supruga i deca, švedski mediji pišu da se Zlatan i njegova supruga sve ređe viđaju od kako su se pojavili tračevi o Diletti Leotti.

Ibrahimović je trenutno na odmoru, a posle toga trebalo bi da potpiše novi ugovor s Milanom. Navodno je i Diletta Leotta jedan od razloga zbog kojih ostaje među Rossonerima.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji