Preminula sestra Gennara Gattusa

Sestra trenera Napolija Gennara Gattusa preminula je 37 godini, nakon teške bolesti s kojom se već borila neko vrijeme, javljaju italijanski mediji.

Francesca Gattuso je od februara bila u bolnici u Varezeu, kada je smeštena na odeljenje intenzivne negea.

Gattusu je tužna vest saopštena posle današnjeg treninga u Kastel Volturnu.  Francesca je 14 godina radila kao sekretarica u Milanu.

Izraze saučešća porodici Gatuzo odali su predsednik Napolija Aurelio de Laurentis sa suprugom i sinovima, kao i fudbalski klub Milan u kom je Gennaro igrao tokom svoje karijere.

"Porodica Gattuso je uvek bila i uvek će biti u srcu Milana. Osmeh i komunikacija Francesce, sestre našeg šampiona i našeg bivšeg trenera, ostaviće neizbrisiv trag na sve u Milanu. Ni jedan dan nije prošao bez da se sportski centar “roso-nera” ne raspita o njenom zdravlju. Francesca je sa nama bila 14 godina. Rino je preneo svoju strast prema Milanu na nju i ona je uvek držala naše vrednosti blizu sebe. Za ceo klub je njen nestanak neizmeran bol. Našem dragom Rinu i celoj porodici Gattuso najdraža, bratsko i najiskrenije saučešće“, piše u poruci fudbalskog kluba Milan.

(Novosti.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji