Ibrahimović ostaje u Švedskoj?

Dok u Milanu čekaju da se Zlatan Ibrahimović vrati u Milanello i počne sa treninzima, počele su da kolaju glasine da se to neće desiti

Pogurao ih je između ostalih i Jesper Jansson, sportski direktor Hammarbya, kluba u kom Ibrahimović ima vlasnički udeo.

Ibra bi po povratku u Italiju svakako morao u izolaciju na 14 dana, a po video snimcima iz prethodnih nedelja videlo da se Zlatan sasvim dobro snašao i u zelenom dresu.

- Hoće li doći da igra ovde? Verovatno, mislim da hoće, ali samo Zlatan zapravo zna. Nikad nije rekao nešto konkretno, a ja ne moram ni da ga pitam ili mu kažem da ga želimo. Dovoljno sam ga upoznao da neće reći ništa dok ne bude sto posto siguran. Očito to bi verovatno bio potez zbog kog bih verovatno eksplodirao. Osećam da smo bliski, dobro se znamo i nadam se da je zajednički osećaj. On je vrhunski profesionalac i sve radi veoma inteligentno - rekao je Jansson.

On je izdvojio još jednu korist iz činjenice da je Ibra tokom pauze otišao u Hammarbi da trenira - to što je klub dospevao na naslovne strane mnogih svetskih medija upravo zbog Zlatana.

- To je dalo dodatnu motivaciju timu, imajući u vidu okolnosti, nije bilo lako da motivišemo igrače, ali je onda došao Zlatan i svi su to primetili. On takođe želi da se upozna sa našim radom, raspitivao se. To je ojačalo moj utisak da želi da dođe jer bi da uradi nešto veliko - kaže Jansson.

Da podsetimo, navijači Malmea su Ibrino ulaganje u Hammarby videli kao veliku izdaju i zbog toga je ubrzo po postavljanju - demoliran njegov spomenik ispred stadiona Malmea. Mnogi od njih bi garant mislili da im je zabio nož u leđa još više, ako bi i zaigrao za novi klub.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji