Kup Italije: Odložen meč Juventusa i Milana

Ekipe Juventusa i Milana treba u sredu da igraju revanš meč polufinala Kupa Italije, ali mediji sa Apeninskog poluostrva pišu da se meč neće odigrati. Razlog je koronavirus koji je na severu Italije sve veći problem.

Kako pišu mediji u Italiji na sastanku je dogovoreno da se revanš meč polufinala Kupa ne odigra u sredu zbog širenja koronavirusa. Na satsanku su bili predstavnici Juventusa, gradonačelnica Torina Chiara Apendino kao i predstavnik provincije Claudio Palomba.

Meč je trebalo da bude zatvoren za samo neke navijače koji dolaze iz regija u kojima je koronavirus ozbiljnije uzeo maha. Tako je zamišljeno da navijači iz Lombardije, Emilija-Romanje i Veneta ne mogu da dođu na meč. Profesor mikrobiologije Roberto Burioni je rekao da je ovakva odluka loša.

"Nadam se da to nije tačno. Država ne može da dozvoli ovo ako želi da zaštiti građane", rekao je Burioni.

Tako postoji mogućnost da sada meč bude otkazan iako su fudbaleri Milana stigli u Torino. Inače na ovom meču neće igrati Cristiano Ronaldo, a u prvom duelu u Milanu je bilo 1:1. Ne zna se kada bi meč mogao da bude odigran, a veliki problem bi mogao da bude taj što su već pomereni i mečevi Serije A pa će biti teško ubaciti i ovu utakmicu u prenatrpan raspored.

Duel Juventusa i Milana ćete, ukoliko bude igran u sredu, moći da gledate na kanalu Nova sport u 20 i 45.

Interov meč sa Napolijem u drugom polufinalu će sigurno biti odigran ali gostujući navijači neće moći da dođu na utakmicu.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji