Milan je neuništiv sa Zlatanom: Gol u 91, pa mat od Hakana i Ibre u produžecima!

"Rossoneri" se plasirali u polufinale Kupa, čeka ih dvomeč sa Juventusom.

U polufinalu italijanskog Kupa gledaćemo sudar dve mega zvezde Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda, pošto je Milan u dramatičnoj utakmici pobedio Torino 4:2 posle produžetaka!

Heroj "Rossonera" bio je Turčin Hakan Calhanoglu, strelac gola u 91. minutu za egal 2:2, potom i za 3:2 u dodatnom vremenu koje je pogotkom garnirao Zlatan Ibrahimović, i tako zapečatio trijumf sve boljih Milaneza.Podsetimo, od dolaska Zlatana Ibrahimovića, Milan ne zna za poraz!Posle remija bez golova, usledile su četiri uzastopne pobede (Cagliari, SPAL, Udinese, Brescia), potom i adrenalinska pobeda nad "Bikovima" u momentima kada su igrači Stefana Piolija bili na ivici provalije.

Calhanoglu postiže treći gol za Milan. Ipak, sjajno je u 91. minutu "tukao" Čalhanoglu sa ivice kaznenog prostora, imao sreće da lopta pogodi defanzivca gostiju, prevari golmana i odsedne u mreži. Osokoljeni tim momentom, igrači Milana su sa daleko više elana odigrali produžetak, a Calhanoglu je još jednim efektnim pogotkom potpuno prokrenuo situaciju u korist domaćina.

Tačku je stavio fenomenalni finišer Ibrahimović, postavio je nogu baš tamo gde je trebalo na centaršut i postavio konačan rezultat, zadao novi udarac poluljanom Torinu kojem još "bride obrazi" posle 0:7 sa Atalantom.Strelac za Milan bio je i Bonaventura (12. min, za 1:0), a za goste dvostruki strelac je bio Brazilac Bremer (34, 71).Meču u Milanu prethodilesu oproštajne poruke i transparenti za tragično nastradalog Kobea Bryanta koji je deo svog života kao klinac proveo upravo u Milanu.

Drugi polufinalni par čine Napoli i bolji iz meča Inter - Fiorentina koji je na programu u sredu.

(Telegraf.rs )

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji