Gattuso na ivici, sve poznato do kraja dana, ovo su Milanove opcije!

Teško je naći bilo kakvo rešenje, kola jure nizbrdo, Liga šampiona sada daleko. Večeras bi mogli i da padnu na poziciju koja ne donosi Evropu...

U Milanu su u nedoumici. Šta učiniti u ovom trenutku?

Ekipa je u slobodnom padu, nisu pobedili 40 dana, osvojili su pet bodova u poslednjih sedam utakmica.

Odmah posle poraza u Torinu usledio je sastanak čelnika Gazidisa, Leonarda i Maldinija, u prvom trenutku posle sat i po razgovora čijem delu je prisustvovao i Rino Gattuso činilo se da će preživeti.

Ali, sada su se pojavile nove informacije da bi tokom današnjeg dana trener Milana mogao da bude smenjen. Gattuso je priznao da je razočaran, da Milan sada ne samo da bi mogao da ostane bez LŠ nego i bez Evrope.

Situacija je jasna, više ništa ne drže u svojim rukama. Preskočila ih je Roma, izjednačio se Torino, Lazio ima samo bod manje. Ako Atalanta dobije u danas Udineze biće četvrta, a Milan pada na sedmo mesto.

Do kraja, Milan ima lakši raspored od Rome, koja mora da igra sa Juventusom, kao i Atalanta, ali ovaj Milan nikoga ne može da pobedi.

Zbog toga se razmišlja šok terapija, samo pitanje je ko bi seo na klupu.

Priča se da će finiš sezone biti poveren Đuntiju, nekadašnjeg igraču Perugie i Milana koji je od ove godine trener Primavere, a prošle je radio u Perugi.

Od njega bi se očekivalo da trgne ekipu i proba da izbori top 4, iako je to u ovom trenutku veoma teško. Milan mora da zaigra u Evropi, ali i samo sa LE, čini se da je problem ogroman, pre svega jer će ostati ponovo finansijski kratki, a FFP sedi nad glavom.

Gattuso odbrojava vreme, da li je danas kraj? Igrači će svakako, kako se priča, sutra u kazneni karantin do sledećeg meča, ali sa kojim trenerom ostaje da vidimo.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji