Gattuso ostaje do kraja sezone

Gennaro Gattuso i njegova ekipa su u veoma bitnoj nedelji po Milan potpuno razočarali. Rososneri su prvo poraženi od Lazia na svom stadionu i ispali iz polufinala kupa, a nakon toga juče ih je dobio i Torino pa su tako ovim porazom mnogo zakomplikovali plasman u top 4 i igranje u Ligi šampiona sledeće sezone.

Danas je u Milanu zasedala uprava, a glavna tema razgovora je bila sudbina Gennara Gattusa.

I pored toga što se pisalo da će bivši igrač Milana dobiti otkaz, to se nije desilo – Gattuso će ostati do kraja sezone, ali izgleda samo do tada.

POTPUNI OČAJ: Košmar Gattusovog Milana nastavljen u Torinu

VIDEO: Torino 2 - 0 Milan

Komplikovan period i nemogućstvo da se pronađe adekvatna zamena spasili su ga otkaza u ovom trenutku, te će Gattuso voditi ekipu do kraja sezone. Ipak, kako stoje stvari, tada će napustiti klub. Italijanski mediji prenose da i u slučaju da obezbedi plasman u Ligu šampiona, to ga neće spasiti da sačuva svoj posao.

Milan je trenutno sedmi sa 56 poena, dva manje od četvrtoplasirane Rome, ali ukoliko Atalanta večeras pobedi Udinese, taj zaostatak za četvrtim mestom iznosiće tri poena četiri kola pre kraja. "Rossoneri" u finišu sezone nemaju težak posao i očekuju ih dueli sa: SPAL-om, Frosinoneom, Bolognom i Fiorentinom.

(Millenniumsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji