Milan kao u najboljim danima, bije koga stigne! Golčina Biglie i Piatekov mat "Magarcima"

Pet pobeda vezao je tim Gennara Gattusa.

To je ono što se čekalo, Milan igra kao preporođen, već peti trijumf u nizu upisali su "Rossoneri" i nastavili da "lete" na krilima senzacionalnog Piateka, a bogami i na energiji temperamentnog Gattusa.

U Veroni je savladan "fenjeraš" Chievo 2:1, uz "lepoticu" Lucasa Biglue i novi gol Poljaka - 2:1.

VIDEO: Chievo 1 - 2 Milan

Piateku je to bio 19. gol ove sezone kojim se izjednačio na vrhu liste strelaca sa Ronaldom i Quagliarellom.

Ipak, Biglia je ovog puta "ukrao slavu" ostatku tima, u 30. minutu fantastično je izveo slobodan udarac za vođstvo u gradu Romea i Julije protiv tima koji će sasvim sigurno od naredne sezone igrati u Seriji B.

Uljuljkali su se gosti zbog vođstva, pa je stigla kazna preko Hatemaja čiji je spretan udarac glavom imao efekta, Donnarumma je bio "kratak" iako se ispružio da dohvati loptu. Nije bilo spasa, a probudila se nada za "Leteće magarce" da mogu do senzacije.

Istu je ugasio poljski "gol-ubica" Piatek.

U nastavku, odlučila je situacija iz 57. minuta, previše su indolentni bili defanzivci Chieva, Castillejo je odigrao glavom, a Piatek pokazao kakav je finišer - munjevito je postavio nogu i zatresao mrežu domaćeg tima.

Milana je ova pobeda održala na trećem mestu, na četiri boda više od Intera, a ni Napoli više nije tako daleko, iako viceprvak ima meč manje i pet bodova više.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji