Gattusu se ukida suspenzija, vodiće derbi?

Milanov trener bi mogao da se provuče.

Milan je minulog vikenda na jevdite jade izvukao pobedu protiv fenjeraša Chieva, ali je najbitnije da je ostao ispred Intera pred gradski derbi naredne nedelje. Doduše, ostao je i bez trenera jer je Gennaro Gattuso sredinom prvog poluvremena isključen.

Temperamentni Italijan je dobio isključenje zbog svađe sa napadačem Meggiorinijem što znači da je ostao nedostupan za derbi. Svako isključenje terenera automatski povlači za sobom suspenziju makar za prvu narednu utakmicu.

Međutim, Gattuso bi mogao da se provuče i da vodi ekipu u derbiju. Sutra je sastanak Sportskog suda na kojem se izriču suspenzije i kazne, a mediji pišu da Gattuso ima šanse da prođe bez očekivane kazne.

On se na kraju utakmice srdačno pozdravio i zagrlio sa Meggiorinijem koji je kasnije rekao da je sve bilo u žaru borbe i da je sve razjašnjeno na kraju utakmice. On je čak i poručio da Gattuso nije zaslužio isključenje i da mu treba dozvoliti da vodi ekipu u derbiju. Takođe, delegat je posle meča dopunio izveštaj sa ublažujućim sadržajem uz opasku da nije bilo uvreda na račun sudije Paireta kako se mislilo u prvi mah.

Gattusove šanse da vodi ekipu u derbiju protiv Intera sve više rastu. A ne treba trošiti reči o tome koliko je temperamentni Kalabrez važan Milanovom mladom timu i koliko utiče na ekipu.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji