Razmena Morata – Higuain blizu realizacije?

Kako piše “Sun”, prenosi “Calciomercato” razmena Morata – Higain je blizu realizacije! Iako je pre nekoliko dana, na pomen ovakvog ishoda, figurirala samo jedna reč – nemoguće, izgleda da se čuda dešavaju.

Navodno, dve strane su postigle dogovor, ostalo je samo da se sve ozvaniči. Alvaro Morata je zadovoljan povratkom u Italiju, dok će Gonzalo ponovo da igra pod komandom trenera koji ga je učinio najboljim strelcem Serije A u sezoni 2016/17, kada je postigao 36 golova, što nikada nikome pre njega u Italiji nije pošlo za rukom.

ZVANIČNO: Lucas Paqueta novi igrač Milana

Najbolji strelac svih vremena u Seriji A nije ni blizu partija na koje su ljubitelji fudbala od njega navikli, baš kao ni Morata na drugoj strani. Treneri Maurizio Sarri, odnosno Gennaro Gattuso imaju previše hrabrosti, da ne kažemo ludosti, kada takve igrače žele u svojim timovima.

Svakako, svi se nadaju da je ovo dobitna kombinacija. Morata je golovima protiv Nottingham Foresta pokazao da nije zaboravio da postiže golove. Treba mu samo malo više poverenja i prilike. U Milanu će je imati.

(Maxbetsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji