Milan žestoko oštećen? "Rossoneri" se pitaju čemu služi VAR

Na utakmici za trofej Superkupa Italije između Juventusa i Milana videli smo nekoliko spornih situacija.

Burno je protestovao trener Milana  Gennaro Gattuso kod glavnog arbitra Luce Bantija nakon utakmice, da li je bio u pravu?

Fudbaleri Juventusa osvojili su Superkup Italije, slavili su na neutralnom terenu u Saudijskoj Arabiji sa 1:0 protiv Milana.

Gol odluke postigao je Cristiano Ronaldo, tako je i osvojio svoj prvi trofej u dresu "Stare dame".

U samom finišu je fudbaler Milana Andrea Conti pao pred golom "Stare dame", nakon starta Emre Cana, ali se sudija Banti nije oglasio.

Igrači su protestovali na terenu, a po završetku susreta smo mogli da vidimo i Gennara Gatrusa kako se žučno raspravlja sa sudijama.

Ovo je situacija iz prvog poluvremena kada je dosuđena ofsajd pozicija Patricku Cutroneu, sudije su prekinuli napad Milana iako se Cutrone našao u gol šansi.


Osvanuo je i snimak situacije kada je srušen Conti, a navijače Milana najviše boli što ovom prilikom nije iskorišćen VAR, iako je 15ak minuta pre ove situacije sudija Banti nakon pregledavanja snimka umesto žutog, odlučio da Francku Kessieu za jedan neoprezan start da crveni karton.



Nekoliko minuta ranije, sudija Banti u precrtanoj situaciji nije pokazao ni žuti karton Matuidiju za start nad Calabriom. Pogledajte ovu spornu situaciju.



S pravom su "Rossoneri" ljuti na sudiju Bantija, VAR je morao biti upotrebljen i u ovoj situaciji, a da li je Milan oštećen, pogledajte snimak iz nekoliko uglova kada je Conti srušen u šesnaestercu Juventusa, pa prosudite sami.



(Sportske.net / AC Milan Balkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji