Milan želi vratiti Pata

Dugo se Zlatan Ibrahimović dovodio u vezu sa povratkom u Milan, ali od toga neće biti ništa nakon što je švedski napadač juče potvrdio da ostaje u MLS ligi i da će još nastupati za Los Angeles Galaxy.

U Milanu očajnički žele da pridodaju još jednog napadača Patricku Cutroneu i Gonzalu Higuainu. Lista želja je bila napravljena, ali imena se polako precrtavaju. Od transfera Ibrahimovića nema ništa, kao ni od prelaska Fabia Quagliarelle, koji je dugo bio meta. Italijanski napadač je navodno prihvatio ponudu Sampdorie da potpiše novi ugovor, te u Milanu moraju dodati novo ime na listi za januarska pojačanja.

Novo-staro ime je Alexandre Pato, igrač koji je kao mlad došao u Milan, puno obećavao, ali su povrede usporile njegov napredak i znatno uticale na to da ne dostigne svoj puni potencijal.

Milan neće da plati Higuaina, Chelsea u priči već u januaru, mašnica za Moratu

Milan želi da ga vrati u klub, Pato želi da se vrati u Milan – problem pravi samo njegova plata.

Leonardo je otvoren za to da svog zemljaka dovede na pozajmicu do kraja sezone, i  trenutno pregovara sa njegovim klubom Tiannjinom oko toga da pronađu rešenje za njegov dolazak. Međutim, to što Pato prima čak 9 miliona godišnju platu, pravi problem italijanskom klubu. "Rossoneri" od njega traže da smanji zahteve kako bi bili u mogućnosti da ga potpišu.

Pato se i tokom leta dovodio u vezu sa Milanom, ali je tada Gonzalo Higuain završio na "San Siru". Brazilac je u Milan prešao 2007. godine iz Internazionala i u klubu se zadržao šest godina. Odigrao je 150 utakmica i postigao 63 gola, i sa postao prvak Italije 2011. godine.

(Milanniumsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji