GATTUSO IZMISLIO TOPLU VODU: Milan je u krizi

Gattuso, Einsteine! Verovatno odlazeći trener Milana, posle serije očajnih igara i još gorih rezultata poručio je javnosti:

"Milan je u krizi".

Mogao je nekadašnji vezista ogromnih pluća i skromnog fudbalskog znanja da bude i malo maštovitiji. Naravno da su “Rossoneri” u krizi, jer na poslednje tri utakmice, a rivali su bili ne baš prejaki: Torino, Bologna i Fiorentina, nisu dali gol!

"Već nedeljama se borimo sa povredama i zato nemam šta da prigovorim igračima. Ne treba sada da tražimo žrtvenog jarca", kaže Gattuso.

Realno gledajući, Milan ima sasvim skroman tim. Slavni Gonzalo Higuain plaćen je 9.5 miliona evra godišnje, a nije dao gol od 28. oktobra i gola protiv Sampdorie na San Siru, u pobedi 3:2.

"Pogrešno bi bilo kriviti Higuaina. Njegove igre su daleko od briljantnih, ali nije izuzetak u odnosu na tim. Nemamo igrače koji prave razliku, koji mogu da daju završni pas", rekao je Gennaro Gattuso.

Nekadašnje Milanovo “Hrabro srce” rekao je da ne bi trebalo tražiti žrtvenog jarca, a to bi mogao da bude upravo on. Prema navodima dela italijanskih medija, klupski čelnici su pre nekoliko dana pred njega stavili ultimatum da do kraja godine mora da dobije sve tri utakmice. “Rossonere” očekuju dueli sa Frosinoneom u gostima u sredu i protiv ekipe SPAL u subotu kod kuće.

Pao je već na prvom stepeniku.

(Maxbetsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji