Fabregas odlučio, do zimskog transfera još samo korak!

Taj korak moraju da naprave u novom klubu, isprečio se FFP, ali niko ne sumnja, Cesca ćemo gledati u novom dresu...

Gattuso je rešio da se odrekne Hakana Calhanoglua koji je razočarao po dolasku iz Nemačke.

Turčin je plaćen 22 miliona evra, nije pokazao ništa po dolasku iz Leverkuzena gde je imao pauzu. Sad bi Milan da vrati veći deo novca, ali to je teško očekivati.

Calhanoglu je do sada odigrao 63 meča, postigao 9 golova, ali izostaju njegove asistencije, uz to ne odgovara mu 4-4-2 formacija, za njega u takvoj postavci nema mesta.

Turski klubovi su zainteresovani, ali za pozajmicu, dok je Milanu potreban novac. Pominje se povratak u Bundesligu, međutim, cena mu je pala. Jasno, Milan bi novac od Turčina iskoristio za dovođenje Fabregasa.

Chelsea traži osam miliona da pusti Španca šest meseci pre isteka ugovora, "Rossoneri" nude četiri, videćemo kako će se čitava priča završiti, problem je FFP, a želja Fabregasa je jasna, on svim silama želi da ode u Seriju A, izjavio je da je nezadovoljan malom minutažom, a ni klub mu neće ponuditi ugovor na više od godinu dana...

U Italiji smatraju da će Leonardo sigurno dovesti Fabregasa, makar i ne prodao Calhanoglua, Turčin će na pozajmicu, a još neko od fudbalera bi mogao da ode, kako bi napravio mesto za Španca, ali i oslobodio budžet

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji