Italijanski mediji i Gattuso nisu gledali istog Bakayoka?

Kako su ga mediji ocenili i koliko je loše igrao?

Milan je sinoć uspeo da pobedi Genou sa 2:1, ali uz puno poteškoća.

Gattuso nije zadovoljan kako je njegov tim igrao nakon stečene prednosti od 1:0, ali smatra da je ovo ipak iskorak i da se nada da će njegov tim delovati sve bolje i bolje.

Italijanski mediji su francuskog vezistu okrivili za to što je Milan ponovo zamalo prosuo bodove. Neki su isticali njegovu užasnu grešku kod izjednačujućeg gola, a neki su čak pisali da on nije dovoljno dobar za Seriju A.

"Gazzeta" mu je dala ocenu 5/10, uz objašnjenje da je glavni krivac za primljen gol. "Tuttosport" mu je takođe dao ocenu 5/10 uz objašnjenje: "Kada ga gledate u toku utakmice, on nikada ne odaje utisak da je dovoljno dobar za ovu ligu". "Corriere Dello Sport" je istu ocenu dao uz objašnjenje da je imao previše grešaka u toku utakmice.

Međutim, Gattuso misli suprotno. On smatra da je francuski vezista igrao vrlo dobro i da je zahvaljujući njemu Milan kontrolisao posed. Naravno, istakao je da on može još dosta da napreduje, ali da je ova utakmica bila dobra.

Bakayoko je dobio šansu da započne utakmicu u startnih 11 zbog povrede Biglie. Bakayoko je na pozajmici iz Chelsea, svi su očekivali da će ponovo pružati odlične partije kao i u dresu Monaca, ali izgleda da mu je potrebno malo više vremena da se prilagodi.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji