Oglasio se i Leonardo nakon derbija, da li je Gattuso u opasnosti?

Kada su svi pomislili da Milan pronalazi dobru formu, oni vežu dva poraza.

Milanu definitivno nije prijala reprezentativna pauza, bili su u solidnoj formi, a onda su u razmaku od nekoliko dana vezali dva poraza. Prvo su dobili "šamar" u nadoknadi protiv Intera, a zatim su večeras izgubili i u Ligi Evrope od Betisa.

Betis nokautirao Milan na San Siru

Leonardo pokušava da pomogne Milanu da se ponovo podigne, ali navijači nemaju toliko strpljenja.

"Ovo je normalno stanje nakon utakmice protiv Intera i onakvog kraja, u nadoknadi vremena, boli i ostavlja gorak ukus", započeo je Leonardo.

"Postoji usponi i padovi, to je istina, ali pred nama je cela sezona i mi želimo da budemo što bolji, da budemo konstantni. Ovo je dugačko putovanje, teška godina je za nama i postoji dosta delova na kojima moramo da radimo."

"Ako hipotetički osvojimo tri poena protiv Genoe, bili bi na petom mestu kada je tabela u pitanju. Ako pogledate statistiku, brojevu su na našoj strani i mi smo u pravom smeru."

"Priče oko smene Gattusa su normalne u klubu kao što je Milan, ali mislim da ljudi prepoznaju i shvataju da su to izmišljotine i da će te priče nestati za par dana. To je deo igre, mi pokušavamo da ignorišemo i ja vas uveravam da mi nismo kontaktirali bilo kog drugog trenera. Gattuso i ja se poznajemo 20 godina i prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Pričamo svakodnevno i delimo ideje. Kao što je on rekao, nikada neće biti nepoštovanja među nama", rekao je Leonardo.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji