Misija Leonarda – povećati klauzulu Susu i odbiti premijerligaše

Gattuso menja formacije sa 4-5-1 na 4-4-2, ali koju god da izvede, jasno je ko pravi razliku na terenu, igrač koji je uključen u svaku akciju svog tima i koji je kao strelac i asistent zaslužan za 10 od 18 golova tima.

Jasno je da je dvadesetčetvorogodišnji vezista jedna najbolji igrač "Rossonera" i da je pravi dijamant u timu Gennara Gattusa, s tim ne žele olako da ga izgube, te su tako Leonardo i Paolo Maldini pred velikim poslom.

Naime vezista u svom ugovoru koji je potpisao do 2022. godine ima otkupnu klauzulu u iznosu od 40 miliona evra, koja važi za inostrano tržište.

Leonardu i Maldiniju je jasno da je ta suma ništa za premijerligaše, jer je tamo jedan Everton u stanju da potroši preko 50 miliona za igrača. Španac je na meti Kloppa i Poquetina, te je jasno ako Liverpool i Tottenham krenu u napad na njega, ta klauzula neće biti prevelika prepreka.

Igrač i njegov agent su zadovoljni trenutnim ugovorom, a u Milanu pokušavaju da ih nagovore da prome mišljenje i potpišu novi sa većom klauzulom.

Ukoliko ne pronađu rešenje, „Rossonerima“ preti da ostanu bez najboljeg igrača, za, u danjašnje vreme, malu sumu novca.

(Milenniumsport.rs

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji