Gattuso: Ibra? Neka mu je srećan 37. rođendan, želim mu puno srećnih povrataka...

U smislu karaktera sa Zlatanom je mnogo teže raditi, on donosi napetost. Pipita, s druge strane, uvek nasmeje saigrače, uporedio je dvojicu napadača trener Milana.

Znao je Gennaro Gattuso čim je jutros otvorio novine i "prelistao" portale da na današnjoj konferenciji za medije uoči utakmice Lige Evrope protiv Olympiakosa neće moći da izbegne pitanja o Zlatanu Ibrahimoviću. I logično je sve to, jer navijače Milana, naviknute samo na najveće spektakle u Ligi šampiona, mnogo više interesuje da li ima nade da se obistini najava o povratku čoveka koji je doneo poslednju titulu na San Siro, od toga kako će ekipa proći u drugorazrednom evropskom takmičenju.

Podsetimo, list Corriere della Sera jutros je objavio vest da su Rossoneri stupili u kontakt sa Ibrinim agentom Minom Raiolom, te da se raspituju o mogućnosti da on dođe u januaru i pojača ekipu, pošto se sezona u MLS ligi završava sredinom decembra. Milan je takav aranžman već pravio sa Davidom Beckhamom pre devet godina.

Iako zasut aktuelnim pitanjima o Zlatanu, trener Milana nekako je uspeo da se izvuče i lopticu prebaci u dvorište novog sportskog direktora Leonarda i Paola Maldinija...

"Danas je Ibrin 37. rođendan, tako da mu želim puno srećnih povrataka", pokušao je Gattuso da skrati priču i ostane tajanstven, ali nije uspeo u potpunosti. "Ne, neću sada da govorim o tome. Pitajte me o igračima koje sada imam na raspolaganju. O Ibrahimoviću pitajte Maldinija i Leonarda. Danas samo mogu da poželim srećan rođendan Zlatanu i da mu poželim sve najbolje". 

Gattuso je upitan da uporedi Higuaina i Ibrahimovića...

"Higuain nema te fizičke predispozicije, ali svakako donosi neke druge kvalitete. U smislu karaktera sa Ibrom je mnogo teže raditi. On donosi napetost. Pipita, s druge strane, uvek nasmeje saigrače", završio je Gennaro Gattuso.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji