Cassanova sugestija Milanu: Uzimajte Ibrahimovića odmah

Da ne bi bilo prekasno...

Ibromanija ne prestaje!

Priča o mogućem transferu Zlatana Ibrahimovića u Milan gotovo svakodnevno dobija nove detalje, poruke, mišljenja, a svoje viđenje situacije izneo je i Antonio Cassano. Čovek koji je sa Zlatanom Milanu doneo poslednju šampionsku titulu u Italiji nema dilemu oko toga da li uprava kluba treba da vrati bivšu vedetu na San Siro. Odgovor je jednostavan - da! I to što pre...

„Da sam ja u upravi Milana, uradio bih sve da Zlatan bude doveden – odmah! Ako mogućnost zaista bude postojala, verujem da će Gennaro Gattuso otići u SAD i dovesti Zlatana u Milan lično“, poručio je Cassano, uz veru da klub mora da reaguje brzo, kako posle ne bi bilo kasno.

Mada se zalaže za Zlatanov povratak, Cassano ipak veruje i u kvalitet Gonzala Higuaina.

„Gonzalo zna da igra za tim, postiže golove i čak upisuje asistencije. Taj čovek može sve“, poručio je nekadašnji italijanski reprezentativac.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović je nedavno poručio da mu je „u redu što ga ceo svet želi“, odgovarajući na pitanje o mogućem transferu u Milan. Njegov agent Mino Raiola nije mogao da odbaci mogućnost Zlatanovog povratka u Grad mode, ali je poručio jasno da je lopta u Milanovom dvorištu. Klupski direktor Leonardo stidljivo je odbacio mogućnost da Ibrahimović dođe, dok je Gattuso nedavno poručio da se sa Šveđaninom čuo, ali samo kako bi mu čestitao rođendan.

Šta vi mislite - hoće li se Zlatan vratiti?

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji