Higuain prvencem doneo bod Milanu na Sardiniji

Ekipe Milana i Cagliarija podelili su bodove danas na ,,Sardegna areni” odigravši 1:1 u okviru 4. kola italijanske Serije A.

Milan jeste došao na Sardiniju kao veliki favorit, ali već u četvrom minutu je Joao Pedro doveo u pitanje taj epitet, pošto je natrčao na odbijenu loptu koja je prethodno završila na stativi i savladao Gianluigija Donnarummu za veliku radost domaćih.

Gosti su bezuspešno pokušavali da izjednače do kraja poluvremena, ali to im nije uspelo. Međtuim, nakon desetak minuta u nastavku, Gonzalo Higuain je iskoristio loše postavljanje odbrane Cagliarija, a potom zaobišao golmana Alessia Cragna i doneo izjednačenje Milanu.

To je bio i konačan rezultat utakmice i pored toga što su i jedni i drugi do kraja susreta želeli da dođu do trijumfa. Ističe se šansa Susa u nadoknadi vremena posle udarca sa distance, ali je sjajan na golu Cagliarija bio golman Cragna.

Tim Gennara Gattusa ima tek jednu pobedu ove sezone i trenutno se nalazi na 15. mestu na tabeli sa četiri osvojena boda, uz meč manje, dok je Cagliari 12. sa bodom više.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji