Gattuso: Prvih 20 minuta je bilo sramotno

Milan je u nedelju uveče odigrao 1:1 na gostovanju Cagliariju, a Gennaro Gattuso nije ni malo zadovoljan zbog toga.

I ne samo da Gattuso nije zadovoljan ishodom meča, već je nakon utakmice bio besan i frustriran zbog igre svog tima.

Gonzalo Higuain je svojim prvencem u dresu Milana ekipi doneo bod u ovom meču čije bi prvo poluvreme za zaborav kada su u pitanju igrači Milana.

Gattuso je prvih 20 minuta igre svog tima ocenio kao sraman.

"Početak utakmice pokazao je probleme koje moramo da rešimo. Prvih 20 minuta su bili sraotni. Da su uspeli da povedu sa 2:0 mi ne bismo mogli da se oporavimo od toga. Imali smo i dobre periode u utakmici, ali tih prvih 20 minuta su katastrofa kada se radi o želji, taktici... ma svemu", rekao je Gattuso nakon meča za Sky sport Italija.

"U prvih pola sata nisam video apsolutno ništa u napadu. To nije dovoljno. Dug je put do kraja sezone, a danas smo još i dobro prošli", dodao je Gattuso posle meča.

"Smešno mi je kada ljudi kažu da smo mi drugi ili treći tim po snazi u ligi. Imamo mnogo potencijala, ali ako ne pobeđujemo u ovakvim utakmicama sve će biti mnogo teže. Ne želim da se predam, ali mnogo je još posla pred nama. Ako iz ovoga možemo nešto da naučimo, možemo nešto dobro i da uradimo ove sezone. Ako želiš da budeš kandidat za titulu, ne možeš sebi da priuštiš ovakav stav, a to nam se desilo i prošle godine", zaključio je trener Milana.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji