TAKO SE RADI POSAO! Milan doveo reprezentativca Hrvatske za dž!

Promocija u novom klubu će se održati po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji.

Reprezentativac Hrvatske i dosadašnji član Sampdorie Ivan Strinić potvrdio je da je potpisao ugovor sa Milanom. Italijanski mediji još zimus su prvi put pisali o mogućnosti ovog transfera, a pošto je sezona gotova, Strinić je obelodanio da je posao gotov.

Promocija u novom klubu će se održati po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji, Strinić dolazi u Milan kao slobodan igrač jer mu je prethodno istekao ugovor sa Sampdoriom.

- Sezona je konačno gotova i sada mogu konačno da potvrdim da sam potpisao trogodišnji ugovor sa Milanom - rekao je Strinić za 24 sata.

Odluka da napusti klub bez obeštećenja očigledno je imala veliki uticaj da Strinić drugi deo sezone mahom provede na klupi za rezervne igrače.

- Kada vam ugovor ističe za dva meseca, klub može da učini dve stvari. Oni mogu da se koncentrišu na to da iskoriste maksimum iz vaše igre u preostalom vremenu ili da odluče da više ne igrate. Tako sam odigrao svega tri utakmice u drugom delu sezone. Ali, Milan me je želeo i nije im bilo važno što neću igrati mnogo do kraja sezone - rekao je Strinić.

(Espreso.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji