Mirabelli potvrdio, jedan napadač je već stigao na "San Siro"!

Kako prenose italijanski mediji, uprava je počela sa sprovođenjem plana za narednu sezonu.

Milan nije uspeo da se vrati u Ligu šampiona, uprkos potrošenih preko 200 miliona evra i kršenja FFP, ali su došli do utešne nagrade, plasmana u Ligu Evrope.

Uprava planira da napravi određene izmene za narednu sezonu, a prema rečima sportskog direktora Massimiliana Mirabellija, ideja je da se prodaju dva napadača i da se angažuju adekvatne zamene.

Sudeći po svemu klub će napustiti Andre Silva i Nikola Kalinić, koji su potpuno podbacili, a u Milano je već i stigla jedna zamena za pomenuti dvojac.

Naime, Carlos Baka se vraća na "San Siro", nakon godinu dana provedenih na pozajmici u Villarealu, kako španski klub nije spreman da plati dogovorenih 15,5 miliona evra i zadrži ga u svojim redovima po isteku kratkoročne saradnje.

"Cutrone ostaje, Gattuso će odlučiti da li ponovo da igra u formaciji 4-3-3, pa ćemo nakon toga više znati.

Bacca se vraća, planiramo da prodamo dvojicu napadača i dovedemo vrhunskog centarfora. Nema više mesta za kockanje, trebaju nam proverena rešenja", izjavio je Mirabelli.

Dakle, izgleda da će novac od prodaje Silve i Kalinića biti uložen u jednog čoveka, a to bi prema informacijama iz Italije trebalo da bude Andrea Belotti.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji