Zaza se vraća u Seriju A?!

Italijanski napadač mogao bi ovog leta da se vrati u domovinu.

Valenciaa je letos za 18 miliona evra otkupila ugovor Simonea Zaze od Juventusa, a Italijan je fantastično počeo sezonu.

U prvih 10 kola postigao je devet golova, proglašen je i za najboljeg igrača u septembru, ali je usledila povreda kolena, koja ga je omela da nastavi u sjajnom ritmu.

U nastavku je postigao samo tri gola, svega dva u 2018. godini, pa mu je od strane stručnog štaba saopšteno da naredne sezone neće dobiti veću minutažu, kako je Italijan zahtevao.

Tako je dobio i odrešene ruke da napusti klub, danas je navodno na sastanku u prosorijama kluba sa "Mestalle" takva odluka donešena, a "Calciomercatto" piše da su za usluge bivšeg napadača Sasuola, Juventusa i West Hama zainteresovani Roma i Milan.

Valencia će naredne sezone najverovatnije igrati i Ligu šampiona, posle nekoliko godina pauze, ali uprkos tome će biti primorani da prodaju pojedine igrače, zbog problema sa FFP.

Tako bi Zaza mogao da im reši deo problema oko Finansijskog fer pleja, videćemo koliko su "Rossoneri", koji takođe imaju problema sa FFP i Roma biti spremni da ponude.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji