Donnarumma: Sretan sam i miran

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma tvrdi kako je sretan i miran u klubu, bez obzira na glasine o tome kako želi da ode.

Više je inostranih medija objavilo kako je Donnarummin otac u lošim odnosima s Milanovim direktorima, a nije tajna da je i njegov agent Mino Raiola također izrazio želju da 18-godišnji čuvar mreže ode na ljeto u neki veći klub kao Real Madrid.

"Miran sam i sretan, pozitivno gledam prema budućnosti. Milan je jako dobar tim trenutno, a u nedjelju smo pokazali karkater i ostvarili veliku pobjedu i naše radovanje na kraju najbolje pokazuje koliko nam je stalo", rekao je Donnarumma, pa je dodao:

"Uspjeli smo u želji da pobijedimo i nadam se da ćemo ovako nastaviti. Liga prvaka? To je dobra i neizvjesna utrka, ali vjerujemo da možemo. Dužni smo vjerovati i pokušat ćemo do kraja izboriti ciljeve koje smo si postavili".

Andre Silva je prvijenac u Seriji A postigao u 94. minuti u Đenovi za 1:0 veliku pobjedu Milana.

"Sretan sam zbog Silve, koji je dugo tražio ovaj gol. To su tri ključna boda. Pobjeda koja nam daje povjernje pred London. Idemo tamo pokušati sve jer znamo da nemamo više šta izgubiti", zaključio je Italijan.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji