Vlasnik Milana uzvraća udarac, ''Rossoneri'' se vraćaju u vrh u inat svima!

Žestoka reakcija Yonghong Lija posle najnovijih pisanja medija o njegovom navodnom bankrotstvu.

Brojni mediji širom Evrope, pozivajući se na informacije iz Kine, objavili su juče informaciju da je vlasnik Milana Yonghong Li bankrotirao, da ga očekuje zaplena imovine, uz najave skorog prelaska ''Rossonera'' pod vođstvo nekog drugog vlasnika.

Međutim, večeras je stigao demanti iz prve ruke.

Yonghong Li je kategorički demantovao ove informacije, naglašavajući da je ovo samo nastavak kampanje koja se protiv njega vodi od kada je preuzeo klub sa San Sira.

U nastavku, njegovo saopštenje tim povodom prenosimo u celini.

''Tokom poslednjih 48 sati u medijima sam video neke neodgovorne priče koje štete i klubu i mom biznisu, mojoj porodici, meni lično.

Od kada sam kupio Milan susretao sam se sa svim vrstama poteškoća i trpeo ogroman pritisak. Posle najnovijih glasina i neodgovornih priča, želim da stvorim mirniju atmosferu oko kluba i naše ekipe.

Ne razumemo šta se ovim glasinama želi postići, ali one su došle do tačke kada počinju da čine štetu i klubu i mom biznisu i mojoj porodici.

Koristim ovu priliku da objasnim, uz nadu da će ovo biti poslednji put, da situacija u vezi sa mojim ličnim resursima potpuno zdrava i da klub i moje firme normalno rade.

Nadam se, dakle, da se ne daje nikakav kredibilitet vestima koje nisu istinite, već da umesto toga fokusiramo našu pažnju na ono što nas najviše zanima, a to je jačanje tima i nastavak podrške treneru Gattusu.

Sve ćemo učiniti da ovaj klub vratimo na vrh'', zaključio je Yonghong Li i najavio objavljivanje video poruke iz Kine, što se tokom večeri i dogodilo.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji