Potpisano! Milan našao novog golmana, odlazi i najveći promašaj?

Dve prodaje, blizu 100 miliona u kasi kluba, kada se sve sabere, neće ni loše proći...

Milan je dogovorio dolazak Pepea Reine, potpisan je predugovor što upućuje da očekuju odlazak Donnarumme. Jasno, od Rajole čekaju da donese ponudu, bilo PSG-a bilo Reala, ali je jasno da je mladi golman na prodaju.

Neće biti lako, jer Milan traži najmanje 50 miliona evra, ali se računa da Roma neće pustiti Alisona, ni Atletico Oblaka, pa bi Donnarumma mogao da ostane jedini mladi golman na tržištu.

I to nije sve od "Rossonera", Andre Silva će ipak otići. Iako su ove zime odbili ponudu iz Kine kojom bi vratili uloženih 40 miliona evra, čini se da je Portugalac veliki promašaj.

Proglašavali su ga za novog Ronalda, Gattuso će mu teško pružiti šansu, ako se nešto specijalno ne dogodi, ipak će na leto biti prodat.

Zainteresovan je Arsenal, ali i dalje klubovi iz Kine, igrač želi da ode, Mendes je bio u loži protiv Ludogoretsa, valjda u poslednjem pokušaju da ubedi čelnije Milana da puste Silvu u Kinu.

Ali od toga nema ništa, pa u ovom trenutku Portugalac ostaje, ali samo do leta.

Milan bi, u najboljem slučaju od Donnarumme i Silve mogao da zaradio između 80 i 90 miliona i da ih uloži u nove igrače, ili da pokrije dugove koji će nastati ukoliko se ne plasiraju u Ligu šampiona.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji