Puklo je skroz - navijači Milana teraju Donnarummu iz kluba!

Veče besa i tuge na San Siru...

Pre dva dana puklo je između Milana i Mina Raiole, a večeras je izgleda okončana ionako krnja ljubav Gigia Donnarumme i navijača Milana!

Podsetimo, poznati agent kipti od besa jer su ga Rossoneri prevarili i naterali Donnarummu da potpiše produženje ugovora bez izlazne klauzule, pa je ovaj krenuo u akciju. Raiola sada navodno traži raskid ugovora zbog psihičkog nasilja koje trpi njegov klijent. Pod Raiolinom pritiskom, Donnarumma je čak u klub poslao pismo u kojem tvrdi da je potpisao novi ugovor pod psihičkom prisilom, a to je posebno ražestilo navijače.

Uoči večerašnjeg kup-meča protiv Verone najverniji fanovi razvili su na južnoj tribini transparent sledeće sadržine: "Moralno nasilje 6.000.000 evra godišnje i potpisan ugovor sa bratom parazitom?! Sada odlazi, našem strpljenju je kraj".

Takođe, kada je spiker pomenuo ime mladog golmana sa tribinama su se mogli čuti zvižduci i žestoke uvrede.

Sve ovo što se dešava oko Donnarumme - počevši od onog letošnjeg ludog prepucavanja i razvlačenja po medijima, pa gađanja lažnim dolarima dok je nosio dres reprezentacije na Evropskom prvenstvu za mlade - nikako ne koristi jednom od najtalentovanijih golmana sveta. S jedne strane, Gigio je nonstop u žiži, cena mu raste, ali s druge, sve lošije brani i ne napreduje.

Kako je krenulo, neće se dobro završiti...

Šta li je posle ovoga večeras u glavi momka od 18 leta?

(Mozartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji